På klubb

Vouyarisme og swinging

En stor del av swinging er å se og bli sett når man har sex, de fleste liker det og for mange er det den viktigste delen av det å swinge.

Kort sagt kan man si at dersom du ikke ønsker å ha sex med lyset på, ikke ønsker at noen skal se hvordan kroppen din reagerer når du blir virkelig tent, så er ikke swinging noe for deg.

For noen få som treffes privat, hvor man velger å bytte partner for så å gå til forskjellige rom, er ikke det å se på, et tema.
Men det er unntaket.

De aller fleste ønsker å se og bli sett.
Enda bedre: Det er akseptert både å se og bli sett på!

Dersom man treffes privat, 3-4 eller flere personer, er det å se på, en viktig del av det hele.
Man inviterer tross alt ikke et swingerspar over og lar de ha sex et sted for så å ha sex et annet sted selv.
Man kan naturligvis skru av alt lyset og ha sex i mørket, noe som kan være veldig spennende om man er flere, men det er også unntak.

La oss se litt på praksisen rundt det å se på og bli sett på, på klubb fronten.
Swinging dreier seg primært om å leve ut fantasier og oppleve nye ting.
En stor del av det er å se og bli sett, ganske naturlig siden synet er den sansen vi enklest plukker opp omgivelsen med.
Det å ha sex med egen partner i samme seng som flere andre par er en unik opplevelse som må oppleves for å forstås til fulle.
En stor del av dette er å kunne se til venstre å se andre ha sex, man snur seg til høyre og man ser noen ha sex der også.
Naturlig nok, kan de du ser, også se deg.
For mange er dette alt de ønsker, mange som ferdes i miljøet ønsker ikke å ha sex med andre, de vil kanskje bare ha tilskuere, samtidig som de selv kan se og høre andre.

Noen er mer interessert i å bli sett på enn å selv se, andre er mest interessert i å se på, det er grunnen til at man ofte finner rom med gjennomsiktige forheng på swingersklubber.
Er forhenget igjen, har man ikke adgang inn, men man har lov å stå utenfor å kikke.
Dette er rom som er som skapt for de som ønsker å vise seg frem.

Swingersklubber er antageligvis det eneste stedet i verden hvor det er fullt ut akseptert å se på noen ha sex.

Andre foretrekker å se, de kan gå rundt å kikke, før de trekker seg tilbake til et rom med dør som kan lukkes.
Som alle som ferdes i swingersmiljøet vet, en stengt dør betyr ikke forstyrr og stengte dører åpner man ganske enkelt ikke.
Nå er det ganske vanlig på swingersklubber at rommene som er utstyrt med dør, også er utstyrt med små kikkehull som andre kan kikke gjennom.
Så man kan risikere å bli sett på, men som en venninne sa: Man merker jo ikke at de ser, så det er jo ikke så farlig.
Uansett, man må være forberedt på å bli sett.

På samme måte er det helt normalt å ferdes rundt splitter naken, spesielt gjelder det de klubbene som har egne avdelinger med badstue og/eller boblebad.
Dersom man stiller i bikini eller shorts her, må man være forberedt på en del rare blikk, samtidig som man antageligvis bryter noen av husets regler.
Badstuer er uten unntak unisex (vi har enda til gode å finne en badstue hvor det er sexforbud) så her må man regne med å bli sett.

Men swingersklubber frekventeres ikke bare av modeller, like lite som de frekventeres av bare gamle eller tykke mennesker.
Du vil helt sikkert treffe mennesker som deg selv.
Swingersklubber er i de fleste tilfeller møtesteder for mennesker i alle aldre og alle fasonger. (med noen få unntak i utlandet som stiller spesielle krav til utseende på de som slippes inn)

Beslektede artikler

Back to top button