For singleTrekantsex

Trekantsex – regler for single

Å være den tredje personen i seng med et par som kanskje har vært sammen i 10 år eller mer, og som kjenner hverandre ut og inn er ikke nødvendigvis så enkelt. Men det betyr ikke at det behøver å være mindre gøy av den grunn. Man bør bare kjenne sin rolle. Dette er egentlig ikke en artikkel om regler, i hvert fall ikke som noe man kan pugge og som gjelder alle situasjoner. Dette er mer en liste over ting du bør tenke på og litt om hva du bør kunne forvente.

Det første du må akseptere, er at du er en person utenfra. Du er ikke en del av paret, de to du skal leke med deler en rekke ting du aldri kommer til å bli en del av. De to skal fortsette å være sammen også etter at dere tre har hatt sex. Det er ikke din oppgave å sørge for at begge de har det bra til enhver tid, men det ER din oppgave å se til at du holder kontakten med begge de to du er i seng med. Om du foretrekker å fokusere på én, ikke end opp i seng med et par. Om du er egoistisk og er veldig opptatt av dine egne behov, ikke end opp i seng med et par.

Som singel, er du nødt til å være innstilt på å gi, du er nødt til å akseptere at dine behov kommer litt i andre rekke. Om dette ikke passer deg, så er nok ikke dette en lek for deg. Så enkelt er det.

Å være «det tredje hjulet» er altså ikke en rolle som passer alle. F.eks. er det en del menn som tror det er en enkel måte å få seg et knull på. Slik er det ikke. Det er virkelig ikke meningen å ta fra deg alle illusjoner eller fantasier om å bli med et par i sengen, men vi ønsker at du skal tenke gjennom det på forhånd, samtidig som du har en formening om hva som venter deg.

Å være den tredje personen kan være en utrolig deilig opplevelse. Det å være med to andre mennesker i sengen gir en unik mulighet til å gi og å få en nytelse som er ulik den man kan få om man er alene med en partner. Det er en unik, intim opplevelse man kan bære med seg i fremtiden.

Så litt om deg:
Det første du bør tenke på før du skal møte noen, er hygiene. Sørg for å være nyvasket, nybarbert og lukt godt. Kommuniser med begge de to i paret. Om du ikke greier det, så kan du like gjerne gå hjem.
Dersom du er en mann, sørg for å ha med passende kondomer. Vær beredt, som speiderne sier…

Det andre er at du må være åpen om hva du ønsker, uansett om du ønsker å bare se på, få samtidig oralsex av begge de to andre, eller ha et rollespill. Seksuell legning er noe som bør frem i lyset så snart som mulig. Sørg for at de andre vet hvor de har deg, det gjør det enklere for dem å «stole på» deg, noe som igjen garantert vil gjøre det hele til en bedre opplevelse for deg.

Som den tredje personen bør du ta en litt passiv rolle, i hvert fall frem til du får beskjed om noe annet. Det betyr ikke at du skal sitte stille og bare gjøre som du får beskjed om; ta initiativ, men hold øyekontakt og være forberedt på å trekke deg litt tilbake dersom du oppfatter noen signaler om det.
Ikke vær redd for å spørre. Om du ønsker å få/gi oralsex, eller ønsker samleie og er usikker, spør.

Vær obs på at paret kan ha avtalt grenser seg i mellom som du ikke kjenner til. Disse grensene er ikke «ditt problem», men respekter dem dersom du blir gjort oppmerksom på hva som er lov/ikke lov. Om paret velger å ikke dele dem med deg, så kan du bare gå ut fra at de er voksne nok til å ta ansvaret selv.

Vær obs på eventuelle uforutsette hendelser og sjalusi mellom de to andre og vær forberedt på å trekke deg litt unna om det skulle bli behov for det. Sosiale antenner er et must og en velutviklet evne til ikke-verbal kommunikasjon er en klar fordel. F.eks. ved samleie, eller mer spesifikt, de første 30 sekundene av et samleie, er det en stor fordel å ha øyekontakt med den av partene du ikke har samleie med, da det gjerne er den personen som kan oppdage at han/hun ikke lenger syntes ideen om å være tre er like god i praksis som i fantasien. Som tredje person er det umulig for deg å vite om parets eventuelle historie med sjalusi osv, men du kan observere og trekke deg tilbake om uønskede situasjoner oppstår. Muligens trenger de bare en liten pause, for å kommunisere litt seg i mellom, før de vil ha deg med igjen.

Når en, eller begge de to andre signaliserer at de er «ferdige», aksepter det og gi dem rom til å være alene. Å bli værende er dårlig kutyme, med mindre begge to tydelig signaliserer at de ønsker at du skal bli værende. Å gå ut fra at de ønsker at du skal overnatte, er helt, helt feil. Gå ut fra at de vil ha deg ut så snart sexen er ferdig; om de ønsker noe annet, så ta det heller som en positiv overraskelse.

Senere, etter at dere har skilt lag, la paret ta initiativ til videre kontakt, samt eventuelle gjentagelser. Ikke mas, vær avventende og overlat initiativet til paret.

En vennlig «takk for i går»-melding er bare hyggelig.
Tre meldinger i løpet av en uke eller to er ikke hyggelig.
Om de ønsker å «leke» med deg igjen, så vil de la deg få vite det.

Og hva du enn gjør, aldri, aldri forsøk å få den ene av partene for deg selv. Særlig menn som er invitert med et par syntes å ha vanskeligheter med å forstå akkurat dette. Par som leker som par, gjør akkurat det. De er et par, de leker sammen. Om de skulle leke alene, så er de utro. At de kan ha med en tredje person i sengen SAMMEN innebærer for de fleste, ikke at de ikke ser på utroskap på samme måte som andre.

Lykke til!

Beslektede artikler

Back to top button