Guide til swinging

Swingers regler

Overalt i samfunnet er det regler og i så måte skiller ikke swingers-samfunnet seg nevneverdig ut. Selvsagt varierer det litt fra klubb til klubb eller fra sted til sted, men noen grunnregler er det, og disse kan man like gjerne lære seg med en gang….
Disse reglene gjelder forøvrig også om man treffer et annet par privat også.
Å følge de vil garantert gjøre det hele til en bedre opplevelse for alle involverte.

1: Det er ikke en selvfølge at det skal skje noe som helst som har noe med sex å gjøre.
Et møte utvikles gjennom kommunikasjon og etter hvert som man lærer hverandre å kjenne.
Det eneste som skiller det å treffes i en swingers-sammenheng i forhold til andre mer «vanlige» treff er at en del av den informasjonen som utveksles ofte er av erotisk karakter.
Og som alltid når man treffer nye mennesker, om man ikke trives sammen, behøver man heller ikke gjøre noe sammen…
Det gjelder naturligvis alle involverte og om noen ikke vil… så må de andre respektere det.

2: Det er tillatt å stille frekke spørsmål, om det gjelder fargen på undertøyet eller om det er et direkte spørsmål om sex. Men, et nei skal ALLTID aksepteres.
Spørsmål som «hvorfor ikke» hører ikke noe sted hjemme og du må regne med at dersom du reagerer på den måten vil du i løpet av kort tid bli stemplet som useriøs og som en ubehagelig person.
Du kan også risikerer å bli kastet ut av eventuelle klubber og nektet adgang i fremtiden.

3: Dersom dere er et par skal grensene settes FØR dere oppsøker en situasjon som kan utvikle seg til en seksuell affære. Når bølgene går som høyest kan det være vanskelig å ta nye avgjørelser, derfor er ikke swinging noe man gjør på impuls. Tenk igjennom det på forhånd og gå inn i det med åpne øyne.

4: Dersom forholdet ikke er 100% i orden, avstå fra swinging.
Swinging er en fritidsaktivitet som kun egner seg for de som er sikre på seg selv, sin partner og som er sikre på at sjalusi ikke blir et problem.
Swinging kan ikke redde et skrantende forhold, men det kan gjøre bruddet mer smertefullt enn det behøver å være, og dere kan også komme i skade for på en eller annen måte å involvere andre mennesker som egentlig ikke ønsker å bli involvert.

5: Selv om dere har satt noen grenser på forhånd er det viktig å lytte til hverandre underveis. Mange forhold har gått i stykker fordi en av partene endret mening om det som skjer underveis.
Kanskje dukker den sjalusien som man trodde at ikke fantes opp og da gjelder det å avslutte mens leken er god.
Sjalusi er for øvrig spesielt et problem for gutter som svært ofte har ett behov for å føle at de er best.
Det kan derfor være vanskelig for mange gutter å se sin kjære ha sex med en annen person og nyte det…

6: Sikker sex er et must, spesielt dersom man stadig bytter partner.
Forskjellige kjønnssykdommer sprer seg som aldri før og swingersmiljøet er på ingen måte spart.
Dersom man kun dyrker sex med et fast annet par, får det være opp til hver enkelt å ta avgjørelsen, slik det alltid er når man finner en ny, fast partner.

Husk at swinging skal være en kilde til nytelse og glede, ikke en skilsmisse grunn eller en avansert form for russisk rulett.

Lykke til!

Beslektede artikler

Back to top button