For nybegynnere

Swingers etikette

Det er en del ting man bare ikke gjør om man ønsker å bli en del av det etablerte swingersmiljøet, for de fleste er dette kanskje ting som er innlysende, men vi velger uansett å ta med en liten oversikt her.
I all hovedsak er de samme tingene tabu om man skulle velge å gå til det skritt å treffe et annet par privat også.

 

Ikke mas.
Ikke mas om å treffes, en forespørsel fra tid til annen er greit, men spørsmål av typen «hvorfor ikke» er ikke greit.
Det samme gjelder om man ender i seng… et nei er et nei, «hvorfor ikke» er to ord som aldri, ALDRI bør sies i forbindelse med swinging.

Hold avtaler.
Par som ikke holder tiden eller dog ikke stiller opp på avtale treff har fått et dårlig utgangspunkt. Kan man ikke stille, gi beskjed i god tid før avtalen. Og hvis man har fått kalde føtter så er det aller beste å innrømme det!

Snakk ikke bare om sex.
Sex er en stor del av swinging, men man må kunne snakke om litt andre ting også, husk at flørt og lek er en ekstremt viktig del av det hele….

Bli ikke fornærmet eller sur hvis du blir avvist.
Ta et nei for et nei. Reglene er ganske like i swingers-miljøet som på et vanlig utested på byen. Hvis noen ikke har lyst på deg av forskjellige årsaker må du bare respektere dette. Aldri spør og grav etter hvorfor.

Ikke glem egen partner.
Swinging dreier seg ikke om å ha sex med flest mulig på kortest mulig tid, det er heller ikke noe man gjør fordi man er lei av sex med sin egen partner.
Swinging er noe man gjør SAMMEN med partneren på et eller annet nivå (forskjellige mennesker har forskjellige grenser) men det er alltid viktig å sjekke inn med partneren jevnlig.
Det ser også bedre ut ovenfor andre dere treffer, det viser at dere vet hva dere holder på med.

Vær ærlig.
De fleste av oss setter pris på ærlige folk som sier hva de mener, men det betyr ikke at det er ok å si ting som kan såre de man er sammen med eller egen partner.
Sosiale antenner er en viktig del av det å være swingers.

Ikke klå på motsatt partner i smug.
Alt skal skje helt åpenlyst. Å prøve seg påen annen persons partner så fort man får ham/henne alene er dårlig kotyme.
Ikke gjør noe når dere er alene som du ikke kunne gjort om partneren er der, er en god tommelregel.

Dersom de du/dere treffer har regler, følg de.
Noen, men ikke alle, har regler som de ønsker at skal følges når det kommer til sex.
det kan være alt fra kyssing til analsex, ganske mange har en regel om å kun komme i egen partner osv… egentlig er det bare fantasien som setter grenser for hvilken regler mennesker kan sette.
Dersom du/dere leker med noen og er kjent med deres regler: Følg de!

Hold sammen som par.
Har den ene parten fått nok har begge fått nok. Er den ene parten ikke helt i form og vil ta en tidlig kveld tar begge en tidlig kveld. Og liker ikke den ene parten noen i det andre paret så er det grunn nok til at begge holder avstand.
Kom som et par, opptre som et par og reis som et par.
Dersom dere har et åpent forhold og leker hver for dere, er det naturligvis helt greit, men sørg for at potensielle partnere blir informert om det på forhånd.

Beslektede artikler

Back to top button