Guide til swinging

Swinge med venner

Mange swingers får seg venner i swingersmiljøet som de kanskje og kanskje ikke har hatt sex med, eller jevnlig har sex med.
Det er vanlig og fungerer i de fleste tilfeller helt greit.
Å begynne å swinge med venner som i utgangspunktet IKKE er swingers derimot, det er en helt annen ting.

Det er en uskreven regel: «never have sex with your friends, make friends with those you have sex» og det er en god grunn til at det finnes en slik regel.
Det er i all hovedsak nybegynnere som kan finne på å swinge med venner, erfarne swingere har enten brent seg på det eller har hørt om noen som har brent seg på det.

En ting alle swingers kan, er å skille mellom sex & kjærlighet…. å skille mellom sex & vennskap er noe annet og kan på mange måter være vanskeligere.

Det er tilfeller hvor man kan treffe venner som man trodde var «vanilje» på swingersfester eller på swingersklubb.
Om det skulle skje, så er det å ha sex sammen noe man kan VURDERE, men det stiller høyere krav til kommunikasjon enn om man skulle hatt sex med noen man ikke kjenner fra før.
Det er også viktig at dere klarerer diskresjon dere i mellom da ikke alle er like åpne.
Om det er noen helt nye og ting skulle gå skeis (og det skjer) så skiller man lag og trenger aldri snakke om DEN hendelsen igjen.
Om det er venner man omgås i det daglige, kan det være mye vanskeligere for alle parter å la saken ligge hvis grenser blir overskredet, eller ting ikke gikk helt etter planen.
Det kan fort medføre at man glir fra hverandre som venner. Igjen her er kommunikasjon mellom partene ekstra viktig.

Husk at veldig mange fantaserer om sex med andre, undersøkelser tyder på at så mange som 90% har den formen for fantasier i løpet av livet og mange av disse har det som en tilbakevendende fantasi.
De fleste gjør aldri noe mer enn å ha det som en fantasi, de fleste har det som en fantasi de kanskje ikke engang deler med partneren sin.
Selv det å dele en fantasi med partneren, er noe HELT annet enn å faktisk sette fantasien ut i live.
Dere som allerede ER swingers har brakt denne fantasien til virkelighet, de fleste kommer aldri så langt.
Selv om dere har venner som har delt fantasien med hverandre, betyr ikke det at de er klare for å swinge.


Om det er noen helt vanlige venner man endre til sengs med, så kan det gå bra.
Det er ikke slik at ting alltid går til ad undas, men det er en risiko som de fleste erfarne regner som for stor til at de er villige til å ta den.
– Man kan oppdage at vennene er langt mindre tolerante enn det man kanskje trodde og plutselig vet «alle» at dere er swingers.
– Dersom dere fks. Var ganske fulle, kan kan oppleve at vennene deres sitter igjen med et inntrykk av eller mening om at dere utnyttet dem fordi de var fulle.
– Selv om dere har snakket sammen om deres grenser og har kommunikasjonen i bunnen, er det ingen selvfølge at de har det.
Enden på den visa kan fort være at de føler at opplevelsen skadet sitt forhold og det var deres skyld.
– Det hele utarter til en klein og ubehagelig opplevelse.
– Det er en litt større sjanse for at det skal utvikle seg til følelser, siden man formodentlig allerede liker hverandre.
– Dersom man ønsker å avslutte (det er ganske vanlig at man på et eller annet tidspunkt oppdager at man ikke ønsker å treffe de samme igjen) er det straks mer komplisert dersom det er snakk om venner man omgås jevnlig.

På den annen side kan det bli en veldig fin opplevelse for alle parter siden dere allerede kjenner hverandre godt og kanskje slapper godt av i hverandres selskap.
Det kan skje.

New York er i følge noen undersøkelser det stedet i verden hvor sex med mer enn en partner er vanligst.
I en undersøkelse oppga 31% at de på et eller annet tidspunkt hadde hatt sex med mer enn en partner på samme tid.
Av disse hadde 48% vært i en trekant, 19% i en firkant og 33% hadde deltatt i gruppesex hvor det var mer enn 4 personer involvert.


Kort oppsummert: Skulle dere bestemme dere for å ha sex med «vanilje» venner eller å i det hele tatt foreslå det, så vær forberedt på at det er en reell risiko for at vennskapet kan bli ødelagt.

Beslektede artikler

Back to top button