Spørsmål og svar

Her vil vi forsøke å svare på spørsmål som stadig dukker opp… Dersom du har et spørsmål; send det gjerne til oss, så vil vi legge det ut her med et svar fra noen som virkelig vet hva det dreier seg om…

Kan ikke dette være farlig for parforholdet?
Absolutt.
Swinging er en høyrisikosport.
Men dersom man har et godt forhold, har snakket sammen på forhånd og ikke kaster seg ut i ting uten å tenke seg om, opplever de fleste at det styrker forholdet fremfor å ødelegge det.

Er det ikke fare for kjønnssykdommer?
Det er naturligvis større fare for å pådra seg en kjønnsykdom dersom man er swinger, enn dersom man lever i et monogamt forhold (forutsatt at partneren også er monogam)
Men normalt benyttes kondom ved samleie og de som er aktive swingers er generelt flinkere til å teste seg enn de man treffer på byen.
Så sånn sett kan man si at det er mindre sjangse for å bli smittet som swingers, enn som singel på byen ute etter one night stands.

Er det vanskelig å være diskret?
Nei, det er det ikke.
Diskresjon forventes og kreves av alle parter innvolvert, dete r ikke noe man skal trenge å informere noen om, det bare ER slik.

Blir man ikke sjalu?
En viss grad av sjalusi er normalt, men personer som normalt er sjalu passer ikke særlig godt inn i swingersmiljøet.
Dersom man er trygg på partneren og seg selv, så er normalt ikke sjalusi noe problem, swinginging er sex, lek og flørt, men ikke kjærlighet.

Hvordan går man fram på et erotisk treff?
Vel, det er derfor vi har laget denne nettsiden.
Dersom du bruker litt tid på å lese de forskjellige artiklene som ligger her, vil du antageligvis stå ganske godt rustet.

Tenk om min partner skulle finne noen som han/hun tenner på mer enn meg!
Det er viktig å huske at swinging dreier seg IKKE om kjærlighet, men om seksuelle opplevelser.
Dersom deres forhold basserer seg utelukkende på sex, så ja, det er en mulighet for at du blir «byttet ut», men det ville antageligvis skjedd før eller siden uansett.
Det er verdt å merke seg at swingers ikke er på utkikk etter å bytte ut eksisterende partner, swingers er ute etter opplevelsen.
Så uansett er muligheten liten for at den partneren liker er innteresert, hun eller han er antageligvis fornøyd med partneren hun/han har fra før.

Hva er soft swinging?
Dersom man kan gjøre «alt» unntatt samleie med de man swinger med, kalles det gjerne soft swinging. Soft swinging kan være et greit sted å starte for de som ønsker å nærme seg swingersmiljøet i eget tempo

Er det vanlig å barbere seg nedentil?
Renslighet er en selvfølge i swingers-miljøet. Både jentene og gutta intim-barberer seg for at det skal være innbydende å ha oralsex. Jentene har som oftest kun en kledelig liten stripe med kjønnshår på musa, gutta barberer pungen.
Vi kunne skrevet en egen side om dette emnet, men håper at du/dere ser på god hygiene som en naturlig del av hverdagen.

Er det greit å ta med sexleketøy på privat treff eller swingersklubb?
Det er helt greit og heller noe folk syntes er fint og morro enn noe netagtivt.

Hva med biseksualitet?
I swingersmiljøet er biseksualitet blant kvinner fullt ut akseptert, for mange er sågar jentesex hovedårsaken til at de ferdes i miljøet.
Det er helt normalt at kvinner flørter, kysser og har sex med hverandre.
Biseksualitet blant menn er derimot ikke akseptert på samme måte, flørting og kyssing mellom menn er normalt uønsket.
Enkelte klubber har helt forbud, noen har egne dager for det og noen klubber har egne rom for det, men sett under ett, så er seksuell omgang mellom menn ikke ønskelig.
Med mindre man er sammen med noen med de samme lystene og man fks. er på et lukket rom… da er alt lov.

Dette var noen få, enkle spørsmål.
Vi har forsøkt å besvare en rekke andre spørsmål i artiklene på denne nettsiden og håper at du har hatt nytte av det vi har skrevet.

Om du har noen spørsmål du mener burde vært med her, send dem til oss, så skal vi sørge for at de er med i fremtiden.

All tekst og alle bilder på disse sidene er beskyttet av loven om opphavrett og det er ikke lov uten etter skriftelig tillatelse å benytte tekster/bilder herifra på andre nettsider.

Back to top button