For single

Single swingers

Single kan pr. definisjon ikke være swingers.
Swingers er for etablerte par.

Det forhindrer ikke at miljøet frekventeres av både single menn og single kvinner…
Både single menn of og single kvinner kan være en ressurs for miljøet, men det stiller endel krav til hver enkelt.

Her har vi samlet litt informasjon som kan være nyttig for både single og for par som treffer single.
Disse artiklene er i utgangspunktet skrevet for klubber, men det som står i de, gjelder i aller høyeste grad for provate treff også.

Først ser vi litt på single menn, før vi tar en kikk på hvordan single kvinner blir mottatt.

Single menn i swingersmiljøet:
Singel i swingersmiljøet er et kontroversielt tema. For mange i miljøet er det slik at swinging er forbeholdt par, single har derfor ingen plass.

Bare for å fastslå det med en gang… det finnes en MENGDE swinger/sexklubber hvor enslige menn har adgang. Som oftest må de betale en høyere inngangsbillett enn par og enslige kvinner og oddsen for at de skal få noen «swingerserfaringer» ut av det hele er ikke veldig stor. Som oftest blir det sittende en flokk enslige menn med en stiv en i buksa i sofaen helt til klubben stenger og de kan gå hjem og ta seg en runk. Av naturlige årsaker er det ikke disse klubbene de som er aktive swingers benytter seg av, de fleste blir lei av å ha en flokk overkåte menn som sitter å ser på. Derfor er det ikke disse klubbene vi skal se på her, her skal vi kikke på det «ekte» swingersmiljøet.

Det er flere grunner til at enslige menn blir sett «ned på» i swingersmiljøet. Single menn har en innstilling som ofte ikke passer inn i miljøet. De oppsøker miljøet fordi de ønsker å ha sex uten å måtte jobbe for det. Hva er mer perfekt enn et sted hvor damene hiver seg over deg og ønsker å ha vill og hemningsløs sex med deg? Sex som de ikke er i stand til å få ellers? Vel, om vi ser nøkternt på det, hvilken kvinne ønsker egentlig å ha sex med en mann med lite seksuell erfaring og som ikke er i stand til å finne sex en sexpartner på normalt vis? Det er en vanlig holdning blant kvinner i swingersmiljøet at om en mann ikke er i stand til å holde på en sexpartner, passer han ikke inn i et miljø hvor han muligens kan ende opp med å ha sex med flere partnere, samtidig.

Men det største problemet med single menn i swingersmiljøet er ren matematikk. Jo flere menn det er, jo færre tilgjengelige kvinner vil det være. Dette blir ikke et mindre problem om man tar i betraktning at de fleste kvinner i miljøet enten er bifile, eller bi-nysgjerrige. Det er også grunnen til at enslige kvinner som oftest blir tatt vel i mot. Om et par kvinner skulle bli sittende for seg selv, så er det sjelden noe problem og blir det for ille, kan de alltid finne på noe for seg selv. Når det gjelder menn, er ikke biseksualitet like akseptert, noe som kan gjøre det til en relativt pinlig affære for de mennene som sitter igjen når alle andre har funnet seg sin(e) partner(e) for kvelden.

Det er sikkert noen som vil innvende at det er mange kvinner som fantaserer om å ha mange menn helt for seg selv og dersom de ønsker å leve ut denne fantasien er det en fordel å slippe inn single menn. Vel, det er sikkert noen som har den fantasien og som ønsker å leve den ut, men de er i mindretall. Det kan en hvilken som helst person som har noe fartstid i miljøet fortelle deg. Det er langt flere kvinner som ønsker å ha sex med en kvinne, sammen med sin egen partner, eller ha sex sammen med et annet par. Om man har sex med et annet par har jo kvinnen mulighet til å «låne» de to mennene og på den måten ha sex med to menn. To menn er faktisk det de fleste kvinner ser som et maksimum når det er snakk om å ha sex med mer enn én mann. I hvert fall når det er snakk om menn som har en viss kunnskap om hvordan de skal tilfredsstille en kvinne, er to menn det de fleste setter som grense. Og de fleste menn i miljøet kan og vet mer om sex enn den gjennomsnittelige norske mann… Såkalte «gangbangs» er mye mindre utbredt enn pornobransjen prøver å overbevise oss om. Det finnes en helt egen sub-kultur hvor gangbang er det eneste som teller, men disse regner seg vanligvis ikke som en del av swingerskulturen.

På tross av dette finnes det enkelte enslige menn i de fleste swingersmiljøer over hele verden, men de er uten unntak nøye utvalgt. Ikke fordi de har stor pikk eller er ubeskrivelig kåte, men de har bedre forståelse for hva swingerskulturen dreier seg om og de har velutviklede sosiale antenner som gjør de i stand til å knytte kontakter i miljøet. Til syvende og sist dreier egentlig ikke swinging seg om du er en del av et par eller enslig, det dreier seg om hvem og hvordan du er…

Beslektede artikler

Back to top button