Trekantsex

Regler for en vellykket trekant

Trekant sex står høyt på ønskelisten for mange og uansett om man tar med en ekstra mann eller en ekstra kvinne, er det noen enkle ting man bør tenke gjennom på forhånd.
Vi kaller det regler for en vellykket trekant…
Artikkelen er skrevet spesielt for par, men også single kan ha nytte av å lese den.

– Snakk med partneren på forhånd, så begge vet om det dersom det er noe helt konkret en av dere ønsker å oppleve, eller noe som ikke er greit.

– Ikke ta med en venn, det kan fort gjøre at vennskapet føles litt rart i ettertid.

– Ikke ta med noen som en av dere har jevnlig kontakt med, som arbeidskollega eller lignende heller, av samme grunn.

– Ikke ta med en person som en av partene har romantiske følelser for, det hele er ment som en spennende seksuell erfaring, da er det greit å holde følelser utenfor.

– Ikke bli stresset, det er helt normalt å være nervøs, men ro ned nervene, det er ikke farlig å ha en trekant.

– Bygg opp til det hele.
Hopper dere rett i seng, føles ofte det hele som en surrealistisk tåpelig erfaring i ettertid, bruk litt tid på å bygge opp stemningen med et glass vin eller lignende.

– Bruk kondom, burde være en selvfølge.

– Inkluder alle, en trekant hvor en hovedsaklig ser på, føles fort som en merkelig opplevelse for en eller flere av de involverte.

– Sørg for å inkludere deg selv! Akkurat som alle har ansvar for at alle blir involvert, har du selv et ansvar for å involvere deg selv.
Bruk hendene til å berøre eller delta på annen måte, få ting dreper stemningen like fort som at det ser ut som om noen kjeder seg.

– Om en av partene i paret, forlater rommet, sett alt på pause med mindre noe annet er spesifikt avtalt. Dette er spesielt viktig den første gangen.

– Ikke vær egoistisk, trekant sex dreier seg om at alle skal nyte, da fungerer det dårlig om en av de involverte er mest opptatt av seg selv.

– Ikke bryt eventuelle regler du og partneren er enige om på forhånd, dersom du mener at reglene er gale, så er det helt ok å ta opp det med partneren, men ikke underveis.
Det er noe dere kan snakke om og eventuelt endre til neste gang!

– Dersom du er usikker på om en ting er greit for partneren din, ikke gjør det.

– Få orgasmen med din egen partner. Det høres kanskje ut som en merkelig regel, men veldig mange opplever en brå og ganske kraftig sjalusi dersom de ser partneren får orgasme med en annen.
Spesielt den første gangen man har trekantsex, så er det for mange en utfordring.

– Den tredje personen bør ikke overnatte, paret har ofte behov for å snakke litt sammen etter det hele, spesielt de første gangene og da er en tredje person bare i veien.

– Ingen ting er forbudt å snakke om etterpå, dersom det er noe du føler skjedde som ikke er greit, ikke vær redd for å ta det opp med partneren din.

Beslektede artikler

Back to top button