Klubber

Paradise – Amsterdam

Mange Nordmenn reiser på tur til Amsterdam, for swingers er fun4two et yndet mål, men den klubben ligger jo nærmere Rotterdam enn Amsterdam og en taxitur med Edwin koster rundt 100 Euro… hver vei, i tillegg til en ganske stiv inngangspris.
Men det ligger faktisk en swingersklubb i Amsterdam også, nemlig klubben Paradise.
Det er jo perfekt for de som ikke gidder å ta den lange turen til fun4two.
Klubben krever heller ikke at du melder det på, på forhånd, så her er det bare å stikke innom.
Inngangen koster omtrent halvparten av hva det koster å komme inn på fun4two også, ifølge nettsiden «all-inklusive» altså både bufeet og fri bar!
En Uber koster ca 12 Euro hver vei fra Amsterdam sentrum, så en kveld her koster totalt ca 75 Euro for et par, kontra 300 Euro på fun4two!

Dresscoden er at man skifter ved ankomst, boxer shorts for menn og sexy undertøy for kvinner.
I praksis fungerer korte kjoler for kvinner, mer overaskende så vi flere menn i shorts og t-skjorte.

Klubben er ganske stor, garderobe fasilitetene er de samme som på fun og de har badstue, svømmebasseng og dampbadstue, foruten dusjer osv…
De har visstnok separate garderober for single menn, men i vår garderobe satt det unektelig to single menn og så på oss skifte… om de hadde garderobeskap på samme sted eller om de bare satte seg i par-garderoben for å kikke, skal være usagt.
For de som røyker, kan vi ta med at klubben har et eget røykerom.
Barområdet er ganske stort og de har tidvis egen Dj og helt ok dansegulv.
De har lekerom spredd utover og mange leker faktisk i bar området, så her trenger man ikke å gå noe sted for å kunne ta del i leken.
Det er lekerom med store glass vinduer og dør hvor man kan leke og bli sett uten at folk kommer for nærme.
Sett under et, er egentlig klubben ganske stilig.
Det virket også rent og ryddig overalt.
Treffer man noen man har lyst til å leke med en det enkelt å trekke seg unna.
Kondomer er lett tilgjengelige overalt og vi observerte at mange benyttet det også ved oralsex.
Alt dette høres jo riktig så bra ut, men det er noen ting som trekker ned.

Svømmebassenget er relativt kaldt og egner seg best for de som faktisk ønsker å ta seg en kald dukkert og en liten svømmetur.
All-inklusive er en sannhet med modifikasjoner.
Maten, som for øvrig ikke kan sammenlignes med det man får på mer eksklusive klubber, kan sikkert være grei som et alternativ til pølse i brød, men heller ikke mer, så ikke gå sulten hit.
Mer kritisk er det er det med drikke…
For drikke koster penger, men bar regningen motregnes mot inngangsprisen, så om dere betaler 50 Euro i inngang, kan dere drikke for 50 Euro… drikker dere for mer, så må det betales når dere forlater klubben.
Dette er hva klubben legger i konseptet «all-inklusive», kanskje ikke helt det vi nordmenn er vant til.
Hva drikke faktisk koster og hvordan dere ligger an, får dere ingen informasjon om, med mindre dere spør underveis.
En drink koster 10.5 Euro, så det kan fort bli dyrt om man er tørst, drinkene er også veldig små og de benytter sprit med veldig lite alkohol, så for tørste Nordmenn kan det bli veldig kostbart.
En liten øl (0.25) koster 4 Euro.
En ekstra regning på 100 Euro kan man fort jobbe seg opp om man drikker drinker.

Klubben har heller ingen dager forbeholdt par, single menn er velkommen alle dager og de har tilsynelatende ingen begrensninger på hvor mange menn de slipper inn.
På den lørdagen vi besøkte klubben var det vel ca 4 menn pr. kvinne i klubben.
Det er heller ingen kriterier for utseende på menn, så her er det menn i alle aldre og former, men med en overvekt av overvektige menn på 50+
Vi la spesielt merke til et par karer godt over 70, han ene stabbet avgårde og minnet om karikatur på mann som ville dø av hjerteinfarkt om han fikk sex, han andre stabbet ikke like ille, men var utstyrt med høreapparat og var tilsynelatende ute av stand til å uttrykke seg i hele setninger.
Vi opplevde å få en hale på 5-6 menn allerede før vi kom ut av garderoben, (blant annet de to som satt å så på oss skifte) disse fulgte oss hele veien rundt i hele klubben på vår første runde for å bli kjent, så om man ikke ønsker pågående menn, er ikke dette klubben for dere.
Vi opplevde også at når vi satte oss i en ledig sofa, hadde en mannlig gjest så dårlig tid for å være «først», at han faktisk gikk over bordet for å få plass i sofaen før noen andre menn skulle rekke å sette seg der.
Kvinnene i forholdet foretrakk å ikke gå fra baren til toalettet alene, for å si det sånn, halen med pågående menn var litt for stor.
Her er første mann prinsippet veldig tydelig, mer enn noen annen klubb vi noensinne har besøkt faktisk.

Klubben markedsfører seg som «gay friendly», men vi opplevde ingen tilfeller av at menn viste noen interesse for hverandre.

Denne klubben passer definitivt ikke for alle, men for noen er den nok perfekt.
Spesielt dersom man er ute etter single menn og ikke ønsker å bruke tid på kommunikasjon i forkant, er dette et kjekt sted.
Her bruker folk generelt svært lite tid på prat, her er det rett på sak som gjelder!
Så om man er ute etter det, så er den perfekt, her er det hardcore sex som gjelder.
Den KAN også fungere for par som søker par, man har mulighet til å trekke seg tilbake til et rom med vinduer eller gardiner og få fred der, men der er det mer lotto for klientellet er veldig variert.

Klubben har sin egen nettside som du finner HER

Beslektede artikler

Back to top button