Annet

Par som sier de søker par men som EGENTLIG søker singel dame

Å treffe en singel dame er for mange par en drøm, men siden det ikke alltid er så enkelt (single swingers damer kalles ofte enhjørninger av en grunn) så er det en del par som sier de søker par, men som egentlig kun søker singel dame.
På Engelsk kalles de gjerne Pouchers, det finnes ikke noe Norsk utrykk som beskriver de, vi benytter derfor det Engelske utrykket i denne artikkelen.
Disse er ofte svært upopulære i swingersmiljøet og det med god grunn.

Bare så det er helt klart: Å søke singel dame som par, er helt ok og noe mange gjør.
Å lyve om det eller skjule det og forsøke å lure noen andre for å få det til, er IKKE ok.


Noen av disse parene er ærlige om det og da er det helt ok, alle har lov å ha sine egne ønsker, men ofte så sier de det aldri, men prøver å «lure» andre slik at de får viljen sin.
Det er ikke få par som har sittet igjen med en sånn «hva faen skjedde egentlig nå?» følelse etter å ha truffet et av disse parene.
Det er fort gjort å bli revet med og da er det ikke alltid like enkelt å rygge ut igjen.

Hvordan operer disse parene og hvordan kjenner du de igjen?
Veldig typisk er at de går ofte etter par som fremstår som ganske nye og uerfarne, de har lettere for å bli revet med og er gjerne ikke like flinke til å sette ned foten å si «nok er nok!»
Når det er sagt, så er det mange av de som prøver seg på et hvert par som kommer deres vei.

Det er mange forskjellige typer av pouchers, men i all hovedsak faller de i en av 3 grupper.
1: De utgir seg gjerne for å være full-swap par i forkant når man snakker med de og ofte kan de fremstå slik, helt til man er i gang.
Da kommer det plutselig frem at hun i det andre paret vanligvis leker bare med kvinner og sin egen mann.
Ofte unnskylder de seg med at hun er demiseksuell og hun føler ikke den seksuelle tiltrekningen mot mannen hos dere.

2: Den andre typen er de som fremstår som full-swap par helt til dere skal leke og noen ganger faktisk helt frem til dere er i gang med å leke!
Da har hun plutselig fått mensen, har vondt i hodet, har drukket for mye eller har en eller annen grunn til å ikke kunne være med i leken.
Det er nok av historier om par som har opplevd å treffe et par hvor han i det andre paret er godt i gang med å pule kvinnen hos dere, før det kommer frem at kvinnen i det andre paret dessverre ikke kan ha sex i dag.
Eller som en historie vi hørte, hvor det var enighet om å leke på forskjellige rom: Mannen opplevde etter en lang runde forspill å få beskjed om at «nei, noe knulling blir det nok ikke i dag» samtidig som at hans bedre halvdel var på et annet rom og fikk seg så det holdt.
Disse kan være veldig vanskelig å gjennomskue på forhånd og kanskje enda verre: Hvordan stopper man det?
Som mann som sitter igjen med lang nese er det ikke alltid like enkelt å bare si stopp, all den tid kjæresten allerede ser ut til å ha det riktig godt.
Det forhindrer ikke at dere BØR si stopp, for dere har blitt lurt og dere kan faktisk ikke stole på de dere har endt opp nakne med.
Spør deg selv: Hvilken andre ting har de løyet om eller «glemt å fortelle»?

3: Den værste typen er de som prøver å skille dere og kan finne på å snakke negativt om mannen hos dere dersom han et øyeblikk beveger seg vekk, fks. På do eller om han går i baren.
De kan også finne på å nærmest ekskludere mannen hos dere fra samtalen om dere fire sitter å snakker sammen.
De kan si at du er for god for ham, gi deg masse komplimenter og si de gjerne vil leke med deg, men ikke han.
Noen ganger skjer dette allerede før dere har truffet hverandre, ved at en eller begge vil snakke med deg privat på meldinger uten at han vet om det.
De prøver gjerne å overbevise kvinnen hos dere til å treffes alene, noen ganger ved å nøye seg med å si at de ikke tenner på mannen hos dere, andre ganger ved å rett og slett snakke negativt om han.
Disse menneskene har nøyaktig null respekt for dere som par!
Her er det best å bare benytte blokkering funksjonen så raskt som mulig, de vil aldri, på noe tidspunkt, tilføre deres forhold noe som helst positivt.

Noen varsler kan dere få ved å lese profilteksten (om de er på en online dating side)
1: De har stort fokus på jentesex og søker egentlig en singel kvinne, men kan være villige til å leke med «det rette paret»
2: De har ingen interesse av å treffe single menn overhodet.
3: De ønsker å starte med jentesex og se hvordan ting utvikler seg.
Ingen av disse tingene sier «poucher» rett ut (her snakker vi jo om mennesker som skjuler hva de ønsker, om de hadde sagt det rett ut, så hadde de jo ikke skjult noe) men dette er noen små tegn på at det kan være verdt å følge litt ekstra med.

Hva gjør du/dere dersom dere treffer et av disse parene?
Dette er enkelt å svare på: Avslutt leken og eventuelt finn noen andre.
Å være med å leke på deres premisser som er annerledes enn de dere har, vil kun skade forholdet deres.
Det vil aldri komme noe godt ut av det og i beste fall sitter dere kun igjen med en dårlig erfaring, i værste fall vil forholdet deres ta skade av det.
Uansett hvor hyggelige de virker, så husk at de faktisk har lurt og/eller manipulert dere inn i en situasjon dere ikke hverken ønsket eller forventet.
De er faktisk ikke hyggelige mennesker, de LATER som at de er hyggelige mennesker for å få viljen sin og de har ingen motforestillinger om å manipulere dere for å få den.
Så vi gjentar: Om dere opplever dette, ikke ta dere bryet med å ta en pause for å snakke sammen.
Bare avslutt og gå videre.

Husk at swinging er en lagsport og du og din partner er et lag.

Det kan argumenteres for at det er ok å treffe slike folk, dersom du og din partner kan leke alene.
Og det er til en viss grad sant, men det forhindrer ikke det faktum at dette er mennesker som har misledet dere og kanskje både løyet direkte og skjult sannheten for dere.
Så da er det på sin plass å spørre seg selv: Hva annet har de løyet om og holdt skjult?

Beslektede artikler

Back to top button