Guide til swinging

Oralsex i swingersmiljøet

De fleste swingers involverer seg i de fleste former for sex, i hvert fall oral og vaginalsex, men fra tid til annen vil man komme borti noen med grenser på det ene eller andre området.

Det kan være verdt å merke seg at de fleste er langt mindre troende til å ha oralsex grenser i et privat miljø, enn på en klubb.
Dette henger gjerne sammen med at man er usikker på hygiene, ikke alle menn finner det fks. Opphissende å slikke en kvinne for like etter oppdage at hun akkurat har hatt samleie.
I en privat setting er det ganske enkelt enklere å vite hva som har skjedd og spesielt menn har en tendens til å slappe bedre av da.

Det finnes en del menn, veldig ofte single menn, som ikke gir oralsex og dersom de gjør det, så gjør de det kun en liten stund.
Dersom man bare er ute etter et knull, så kan de fungere greit, men de er, på generelt grunnlag, ikke spesielt velegnet som sexpartnere og er sjelden særlig populære.

Oralsex er for de fleste, en viktig del av swingers opplevelsen.

Når det gjelder bruk av kondom, så er ikke det spesielt utbredt ved oralsex.
Noen benytter det, men de fleste velger å ikke gjøre det.

Det er viktig å poengtere at de fleste kjønnsykdommer kan spre seg ved oralsex, selv om risikoen er mindre enn ved ”vanlig” sex.
Dersom man ønsker å benytte kondom også ved oralsex, så si ifra!
Ikke gå ut i fra at det er ”naturlig” for noen du traff for kort tid siden (bruk av kondom bør derimot være en selvfølge og egentlig ikke noe man trenger å bruke mye tid på å snakke om, ved samleie/analsex)
Dersom en person ikke uten videre respekterer ditt ønske om å benytte kondom ved oralsex, så er det neppe en person det er verdt å bruke tiden på.
Det viktigste i swingersmiljøet er å respektere andre og det innebærer å godta å benytte kondom også ved oralsex dersom en av partene ønsker det.
Så vidt oss bekjent, er det ingen klubber som krever kondom ved oralsex, selv om de fleste har det i husreglene at det skal benyttes ved sex med annen enn egen fast partner (antar oralsex ikke teller som sex etter Bill Clinton modellen?)

Beslektede artikler

Back to top button