For single

Om single kvinner

Single kvinner blir i de aller fleste swingersmiljøer tatt i mot med åpne armer, i motsetning til hva som er tilfelle med menn.

Noe av grunnen til at kvinner tas i mot med åpne armer og menn blir stengt ute, kan naturligvis skyldes at det er langt flere enslige menn enn enslige kvinner som ønsker seg adgang til en slik klubb (som i menns fantasier i hvert fall utelukkende dreier seg om masse uforpliktende sex). Dette er muligens noe av grunnen, men hovedgrunnen er nok den samme som gjør at single menn ikke alltid er like velkomne: De fleste kvinner i miljøet er enten bifile, eller bi-nysgjerrige. Om et par kvinner skulle bli sittende for seg selv, så er det sjelden noe problem og blir det for ille, kan de alltid finne på noe for seg selv. Når det gjelder menn, er ikke biseksualitet like akseptert, noe som kan gjøre det til en relativt pinlig affære for de mennene som sitter igjen når alle andre har funnet seg sin(e) partner(e) for kvelden.

Så er du en enslig kvinne og er nysgjerrig, ta kontakt med «din lokale swingersklubb» og forhør deg om mulighetene til å ta en tur innom (uforpliktende naturligvis). Se deg om, ta ting som de kommer og gjør akkurat det du selv vil. Vel, nå skal det sies at i hvert fall her i Norge er klubbmiljøet relativt lite, men dersom du er kvinne og har lyst til å «prøve noe litt annerledes», så finnes det en mengde ressurser på Internett. Datingtjenester som f.eks. Lyst-club.no flommer over av par som søker en ekstra kvinne og noen få «foreninger» som også tar i mot enslige kvinner finnes også.
Legg inn en liten annonse og du vil etter all sannsynlighet drukne i mer eller mindre fristende tilbud. Ta tiden til hjelp og se om du kanskje kan finne noen som kan passe akkurat deg.
Bare husk at disse kontaktannonse-tjenestene dessverre har en del brukere som ikke er de de utgir seg for å være, så en liten telefonsamtale for å om ikke annet få bekreftet kjønnet på den du kommuniserer med er på sin plass etter kort tid.

Kvinner nyter generelt stor respekt i miljøet og hennes grenser aksepteres uten unntak. Ja, faktisk i sterkere grad enn det man vanligvis vil oppleve på en vanlig ute kveld på byen! Det er heller ikke slik at du MÅ ha sex selv om du besøker en slik klubb. Det er faktisk slik at mange velger å bare se på eller bli sett på… I hvert fall til å begynne med, så beveger de seg kanskje gradvis i retning av å ha sex med andre enn sin medbrakte partner.

Swingersmiljøet er et relativt lite miljø som har laget sine egne regler – regler som er mer eller mindre identiske i hele verden, og av disse reglene er det en som er viktigere enn alle andre: Respekt for andre personer.

Beslektede artikler

Back to top button