Annet

Om de forskjellige dating nettsidene

Det finnes et utall nettsider for treff og online dating, noen mer seriøse enn andre.
Her har vi tatt en kjapp kikk på de mest aktuelle for swingers treff i Norge, mange har profil på mer enn en nettside.

SpicyMatch er vårt anbefalte alternativ.
Siden har i løpet av de siste årene vokst frem som den kanskje største dating nettsiden for swingers i Norge.
Nettsiden er perfekt for deg som søker å treffe folk både i Norge og i utlandet, siden det er MANGE profiler fra hele verden, med et fokus på Europa.
Det arrangeres jevnlig treff både i Norge og utlandet, med «hotell takeowers» og tilstelninger med 100 vis av swingers mennesker.
Nettsiden har et eget og svært dedikert team, med Norske swingers som står for promotering og eventer i Norge.
De arrangerer også treff både i cap ‘d Adge og ski treff i Østerrike, hvor de tar over hele hoteller og det er mulig å treffe swingers fra hele verden
I forhold til mange andre nettsider, er det færre single menn og større fokus på par.
Nettsiden har også noe flere yngre brukere enn de andre nettsidene, men det er ingen øvre aldersgrense.

Det er gratis å registrere seg, men i likhet med de fleste andre datingsider, så må man betale for å få tilgang til de fleste funksjoner.
Nettsiden har rimelig medlemskap og koster typisk godt under 100,- mnd, ofte er det tilbud som gjør at du slipper unna med en femtilapp, pr måned!Lyst-club er den største av de rene Norske swingerstreff nettsidene, den er omtrent på samme størrelse som spicymatch om man ser kun på Norske medlemmer, men har ikke mye utenlandsk aktivitet.
Nettsiden har mange faste brukere og det er veldig lett for brukere både å legge ut «speed dates» og lage egne eventer.
Lyst-club arrangerer jevnlig større treff for brukerne av nettsidene, typisk minst en tur til swingersklubben i Gdansk og en tur til Gran Canaria hvert år, foruten enkelte «take owers» av swingersklubber i Norge.
Egne hotell treff slik som SpicyMatch arrangerer har de hittil styrt klar av, men det er veldig enkelt for medlemmer å lage sine egne eventer og markedsføre de via nettsiden, en funksjon mange benytter seg av.
Brukerne på Lyst-club har typisk en litt høyere gjennomsnittlig alder enn fks. SpicyMatch, men også her finner du brukere i alle aldre.

Det er gratis å registrere seg, men i likhet med de fleste andre datingsider, så må man betale for å få tilgang til de fleste funksjoner.
Medlemskap koster typisk liker under 100,- i måneden, litt avhengig av hvor lenge du binder deg til å være medlem (velg mellom 1 måned, 90 dager eller 1 år)

Siden fremstår på enkelte områder som litt utdatert både i form og funksjon, men fungerer greit til sitt formål.


SDC er en av de nettsidene som har eksistert i mange år og var lenge den foretrukne nettsiden for Norske swingers som også ønsket å treffe folk i utlandet.
De siste årene er den passert av spicymatch i popularitet her i Norge, det er fortsatt en god del Norske, men langt færre enn de største.
Men spesielt for de som er interessert i å treffe folk i USA er SDC kan den være et foretrukket alternativ.
Nettsiden har folk i alle aldre og har på mange måter satt standarden for hvordan en datingside for swingers skal se ut og fungere.
Arrangeres jevnlige treff over store deler av verden.

Det er gratis å registrere seg, men i likhet med de fleste andre datingsider, så må man betale for å få tilgang til de fleste funksjoner.
SDC har litt høyere priser på medlemskap enn de billigste, det går fra 280 til 120,- pr måned, avhengig av bindingstid.
De tilbyr også livstidsmedlemskap.

Nettsiden har svært omfattende funksjonalitet og noen opplever den som nesten litt vanskelig å navigere, men når man først har lært å bruke den, inneholder den et stort utvalg funksjoner som man elsker.

Cupido var i mange år den foretrukne nettsiden for Norske par som søkte treff med Norske par.
Nettsiden hadde sin glanstid frem til ca 2010, men har siden kommet til å spille en gradvis mindre rolle.
Det er fortsatt en god del brukere der, men spesielt etter at de tok en avgjørelse om at nakenbilder måtte legges i egne, lukkede gallerier, mistet de popularitet.
Dette var på samme tid som lyst-club ble lansert og de mistet mange brukere dit.
nettsiden har også en noe større andel av single som søker single (altså brukere som søker en partner, ikke nødvendigvis swingers), enn de andre nettsidene på denne listen.
Nettsiden er den av datingsidene i Norge som har høyest gjennomsnittlig alder på brukerne sine, mange av de har fulgt Cupido siden det var det eneste sosialt aksepterte erotisk bladet i Norge.

Det er gratis å registrere seg, men i likhet med de fleste andre datingsider, så må man betale for å få tilgang til de fleste funksjoner.
Prisene ligger fra 100,- til 200,- pr måned, for dette får du også tilgang til hele cupidos arkiv av artikler, forum osv, foruten dating delen.

Nettsidene fremstår litt utdaterte og funksjonaliteten er litt mangelfull, men de har et svært godt miljø og mange brukere kjenner hverandre og benytter plattformen som et sosialt samlingspunkt.

Beslektede artikler

Back to top button