Private sexfester

Hvordan velge gjester til en swingersfest?

La oss si at du og partneren har bestemt deg for å arrangere en privat fest og planlagt å invitere inn et antall andre swingers.
Hvordan plukker man ut de perfekte gjestene?

Det første dere må gjøre, er å lage en plan for festen.
Det kan høres slitsomt ut, men kan være gøy og er en glimrende måte for deg å partneren å grave litt i egne ønsker og fantasier.
Tenk ut om det skal være en form for servering, skal folk ta med seg ting som en rett hver, drikke osv?
Et alternativ er at man tar betalt en liten sum for å dekke kostnadene med å handle inn mat/snacks og eventuelt andre ting.
Så må man tenke ut enn løsning i forhold til lekerom, noen foretrekker store rom med plass til mange, andre foretrekker mindre rom og mindre grupper.
Siden det er dere som arrangerer, er det helt og holdent opp til dere.
Men her kommer en utfordring inn i bildet som noen ganger blir oversett:
Dere må ha gjester som passer inn i det bildet dere har laget og spesielt i forhold til lekerom er det viktig.

I swingersmiljøet finnes det mennesker på alle nivåer av erfaring, med alle mulige fantasier, ønsker og preferanser.
I en stor setting som fks. et hotell take-over eller på en klubb er det plass til alle.
Noen søker kun en å leke med, for trekantsex, andre ønsker bare å ha sex med sin egen partner i samme seng som andre, noen foretrekker partnerbytte, men at man leker i hvert sitt rom.
Og noen er mer for orgier.
Så har man de som foretrekker å bli godt kjent med de man har sex med før man kaster seg ut i det (og som kanskje har som regel at de ikke har sex ved første treff)
De matcher ikke nødvendigvis så godt med de som er DTF (down to fuck… Det varierer veldig hvor mye «kjemi» som trengs, men er typisk klare for å leke dersom stemningen og situasjonen skulle tilsi det)
På en privat fest, hvor det typisk kan være mellom 12 og 30 mennesker, kan det bli litt mer utfordrende om gjestene har helt forskjellige ønsker.
Der man på et hotell take-over kan velge å benytte tiden sin sammen med de som har samme preferanser som en selv, er man mer tvunget til å bruke tid sammen med alle de andre på en liten privat fest.
Det vil garantert bli mer moro om alle er på samme plan.


Der er ikke dermed sagt at alle må være interessert i en orgie, poenget er bare at dersom alle er på samme plan fungerer det bedre.
Om alle er der at de kun leker med egen partner, eventuelt bare soft swap eller jentesex, kan det fungere helt glimrende.
Men dersom det er bare et par som leker kun med egen partner, vil de neppe more seg så mye om alle andre er åpne for lek med flere.
Og uansett hvor hyggelig det er å bli kjent med nye mennesker i miljøet, kan det sette en demper på stemningen dersom et eller to par har som regel at de aldri leker på første treff.
Med mindre det er et rent sosialiseringstreff naturligvis.


Derfor kan det være greit å ha det i bakhodet når man inviterer.
Skriv det gjerne i invitasjonen.
Fks:  Dette er et sosialt event med mulighet for lek, eller: dette er en fest for erfarne swingers som elsker sex med andre spennende mennesker i større eller mindre grupper.
Det er ingenting galt i å si at det er kun et lekerom og desserten serveres der, dersom det er det man ønsker.
Det gir et klart signal og de som da melder seg, er åpne for akkurat det.

Så var det å plukke ut de rette menneskene da, det er alltid en utfordring.
En måte vi har god erfaring med, er å la de som er invitert foreslå et par de gjerne vil ha med, dere som arrangører har naturligvis vetorett.

Å sette en øvre og/eller nedre aldergrense kan også bidra til å finne mennesker som klikker godt sammen, men her bør det generelt være ganske stort slingringsmonn, siden det finnes de på 30 som fremstår som eldre enn de på 55.
På generelt grunnlag vil vi påstå at alder er en overvurdert faktor.

Så kaster vi inn en liten brannfakkel: Unngå de som bruker mye tid på å poengtere hvor viktig utseende er, vi har ved enkelte anledninger observert folk som sitter i et hjørne og bare ser på, fordi «ingen andre er pene nok til å leke med» det kan legge en demper på stemningen.
Unntaket er selvfølgelig om fokuset på å velge gjester er at alle skal være pene og veltrente. (Igjen, ikke noe galt i det, like barn leker best osv og det er dere som vertskap som står for utvelgelsen)

Vi anbefaler også å lese vår artikkel om sosiale swingers vs. DTF (down to fuck) for å bedre forstå dynamikken man bør se etter.

Beslektede artikler

Back to top button