På klubb

Hvordan tilnærme seg et par?

Denne artikkelen er skrevet for par som ønsker kontakt med andre par, men som er usikre på hvordan de bør gå frem for å komme i kontakt med andre par på en swingersklubb.

For det første: Det er neppe noen grunn til å bekymre seg for om man skal komme i kontakt med andre par dersom man besøker en swingersklubb.
De som ferdes i miljøet er generelt svært sosiale mennesker og alle er der av samme grunn: å komme i kontakt med andre mennesker.
Så med mindre dere signaliserer med kroppsspråket at dere ikke ønsker kontakt, vil dere mest sannsynlig komme i kontakt med mange mennesker.

Den enkleste måten å bli kjent med folk, er å komme ganske snart etter at klubben åpner.
På den måten har man mulighet til å hilse på folk etter hvert som de ankommer klubben, samtidig som de som jobber på klubber normalt er behjelpelige med å introdusere nye gjester ovenfor hverandre/ovenfor de mer erfarne.
Husk at de som jobber på en swingersklubb er der for å hjelpe til å gi dere en hyggelig opplevelse, så ikke vær redde for å spørre de dersom det er noe dere måtte lure på.

Dersom man ser noen man syntes virker spennende, så kan man ganske enkelt gå bort og si hei.
Ofte er det alt som skal til.
Man kan følge opp med ”vært her ofte” og da er samtalen som oftest i gang.
Dersom det er snakk om et par med litt/mye erfaring, husker de garantert hvordan de opplevde det første gangen selv og vil i 9 av 10 tilfeller gjerne slå av en prat å få dere til å slappe av.

Noen tips:
1: Ikke drikk dere fulle verken før dere ankommer klubben eller på klubben, folk som må drikke seg til mot er sjelden sjarmerende.
2: Dersom du og din partner er uenige om noe, ta diskusjonen utenfor klubben, fortrinnsvis hjemme.
Ingen ønsker å bevitne par som ryker i tottene på hverandre og etter en krangel vil de fleste holde seg langt unna dere, siden ingen ønsker å være involvert i den slags drama.
3: Dersom dere gjør tilnærmelser ovenfor et annet par, sørg for å kommunisere med begge parter.
Få ting er så usjarmerende som par som sier de ønsker kontakt med par, men som egentlig ønsker kontakt med en singel kvinne eller en singel mann.
Av samme grunner det meningsløst å kaste bort tiden på mennesker som åpenbart er ute etter bare en av dere.
4: Forsøk aldri, noensinne å treffe en part av et par bak ryggen på den andre parten, det vil garantert ende på en ufin måte.
Alle swingersklubber er underlagt taushetsplikt, men dersom du eller noen andre forsøker å skille et annet par, vil det bli kjent i miljøet.
5: Viktigst av alt, ha hele tiden åpen kommunikasjon med partneren din, dersom hun/han ikke er komfortabel med noen du liker, så er det på sin plass å gå videre.

Swinging er ingen egotripp og vær forberedt på at det kan ta litt tid å treffe noen dere begge føler dere komfortable med.

Beslektede artikler

Back to top button