Private sexfester

Hvordan oppføre seg på en privat swingersfest

Dersom du er invitert på en privat swingersfest for første gang, har du antageligvis litt sommerfugler i maven og vet ikke antageligvis ikke helt hva du kan forvente og hva som forventes av deg.

For det første, så er det ikke noe å grue seg til, det faktum at du er invitert, betyr at noen, fortrinnsvis vertskapet, har troen på at du vil passe inn og bidra til at det blir en artig opplevelse for alle.
Hadde de ikke trodd det, hadde du ikke blitt invitert i utgangspunkt.
Disse reglene gjelder for alle, uansett om du er singel eller en del av et par.

Først:
– Si ifra i god tid om du kommer eller ikke, å si at dere skal komme også bare utebli, er dårlig kutyme og kan fort gjøre at det er lenge til neste gang dere blir invitert.
– Dersom det er satt opp rammer for festen, regler eller en dresscode, bruk litt tid på å gå gjennom det og følg dresscoden.
– Kom til tiden som er satt opp, å komme ramlende et par timer etter avtalt tid når kanskje en del av gjesten er halvnakne og leken er i gang er ikke positivt, med mindre det er avtalt med vertskapet på forhånd.
– Ha gjerne med en liten gave til vertskapet, et spennende sexleketøy eller en flaske vin kan fungere bra. Det trenger ikke være noe dyrt, men en liten ting som viser at dere setter pris på å ha blitt invitert.
– Kom med et positivt tankesett og bidra med positiv energi.

På festen:
– Vær positiv og sosial, ikke vær den som sitter og ser mutt ut i et hjørne. Ja, det skjer at det kanskje ikke er noen du ønsker å leke med, men vær uansett sosial.
– Vær høflig og vennlig mot alle de andre gjestene uansett, det er fullt mulig å takke nei på en vennlig måte.
– Delta aktivt på de aktivitetene som eventuelt er satt opp. (fks. spill, dresscode osv)
– Ikke lag drama hverken med din egen partner eller andre, det finnes knapt noen settinger hvor «make love, not war» passer bedre enn i en swingers fest setting. Har du behov for å ta opp noe med partneren, gjør det et sted hvor dere ikke forstyrrer andre.
– Ikke bli overstadig beruset og respekter eventuelle regler for rusmidler.
– Normale regler for samtykke osv gjelder, i tillegg til eventuelle regler som er satt av vertskapet, respekter disse.
– Rydd opp etter dere, brukte kondomer, skitne håndklær legges vekk.
– Ikke ødelegg ting, behandle stedet som dere ville gjort hjemme, går noe i stykker, uhell kan skje, si ifra til vertskapet.
– Dersom dere føler for å forlate festen tidlig, gjør det stille og rolig uten å lage noe styr ut av det.

Etter festen:
– Send en melding til vertskapet og takk for en hyggelig/morsom/deilig opplevelse, de har brukt tid på å stelle i stand til en fest og de fortjener litt positiv feedback.
– Snakk med partneren om deres erfaringer, hva dere likte/ikke likte og bruk anledningen til å komme nærmere hverandre.
– Vurder å invitere til en egen fest, det er alltid hyggelig om det ikke er de samme som inviterer hver gang. Følger dere denne enkle sjekklisten, er sjansen stor for at dere blir invitert igjen.

Beslektede artikler

Back to top button