Livsstil

Hotwife – gode grunner

Så du og partneren vurderer et hotwife forhold og trenger noen gode grunner til å teste det ut?
Vel, hva gjør ikke vi for å hjelpe dere….

1: Hun får mulighet til å leve ut sine seksuelle ønsker og fantasier med støtte fra mannen.
Han gjør det samme.

2: For de som liker det, er hotwife noe av det hotteste som kan tenkes, begge parter får mulighet til å leve ut hemmelige fantasier og drømmer uten å dømmes av partneren.
Mange kvinner opplever at i tilegg til å nyte det seksuelle ved å kunne ha sex med andre enn sin faste partner, nyter oppmerksomheten de får ved å være ekshibisjonistiske.
Menn som liker å se/vise frem sin bedre halvdel får alle sine fantasier oppfylt her.

3: En av hovedårsakene til at parforhold tar skutt, er sjalusi og følgende av sjalusi.
I et hotwife forhold er normalt ikke sjalusi et tema og det kan bidra til å gjøre forholdet bedre og gjøre det enklere for begge parter å være åpne og ærlige om alt med hverandre.

4: Alle former for forhold hvor dere involverer andre parter, vil gjøre kommunikasjonen og tilliten til hverandre i forholdet bedre, så også med hotwife.
Husk at et forhold ikke alltid dreier seg om hva dere gjør sammen, men hvordan dere behandler hverandre.

5: Hotwifing holder henne ung i kropp og sjel og gjør henne mer opptatt av å se bra ut.
En hotwife er mer opptatt av hvordan hun ser ut og fremstå enn en gjennomsnittelig kvinne i et forhold, siden hun tidvis søker nye sex partnere.

6: Dere får et bedre sexliv på hjemmebane.
Om dette er noe begge parter tenner på og begge finner opphisselse i dette, vil det gi mer god sex på hjemmebane, ganske enkelt fordi dere er kåtere, oftere.
Foruten at god sex, gjør at man ønsker mer sex.

7: Bedre selvtillit og bedre selvfølelse.
Alle kvinner foretrekker menn med god selvtillit, hva signaliserer selvtillitt bedre enn at du er så trygg at du lar henne flørte og ha sex med andre?
Og for hennes del, å kunne nyte oppmerksomheten fra andre, uten å ha dårlig samvittighet, det bygger selvfølelse.

Det finnes helt sikkert mange flere grunner, alle parforhold er forskjellige, men dette var noen av de tingene mange opplever som positivt med hotwife.
Når det er sagt, hotwife er ikke noe som passer for alle og god kommunikasjon i forholdet er grunnleggende for at det skal kunne fungere.
Uansett om dette er noe du og din partner ønsker å gjøre, bare det at dere kan snakke åpent med hverandre om denne typen ting, vil styrke båndene mellom dere som et par og kan bidra til å bedre forholdet.

Beslektede artikler

Back to top button