Livsstil

En betraktning om hotwife

Denne artikkelen vil forhåpentligvis gi et ligg bedre innblikk i hva hotwife er og besvre en rekke spørsmål du kanskje måtte ha?

En fantasi kommer til live tidlig en morgen på et hotell i New York

Fantasier om å se sin partner med en annen er for det meste drevet av menn. Hos meg dukket fantasien opp på en ferieuke i NY i 2016, i form av en morgendrøm. Jeg fortalte min kone om den og det tente oss begge.

Fantasien som ble fortalt skapte en ekstra dimensjon i elskoven vår, og ga sterke visuelle bilder som resulterte i ekstra sterke orgasmer. På den turen fant vi ut hvor heftig tankens kraft kunne være.

Fantasien ble et tema vi jevnlig snakket om uten at det ble realisert. Min kone hadde alle motforestillinger monogame kvinner vanligvis har for å begi seg inn i noe slikt. Det er lett å se for seg slike motforestllinger, og at disse kan overskygge det spennende og deilige og gjøre hele ideen til et vanskelig prosjekt å gjennomføre i praksis.

For mange tror jeg det er lurt å la det forbli en fantasi. Hvorfor? Det er et hav av forskjell mellom en fantasi og realisering av den. I fantasien er mennene kun pappfigurer som Donna Calda kaller dem. Uten lukt, ansikt, stemme eller andre sider i mannens personlighet som kan påvirke ens oppfatning av ham. Jeg kjenner til mange som har slitt med alle følelsene som oppstår når ens partner har sluppet katta ut av sekken, når særlig hun, åpner opp om sine hemmelige fantasier om å slippe seg løs med en annen mann.

Jeg opprettet ulike profiler for å utforske hva som fantes der ute første gang i 2018. Min kone fulgte med på litt av det som foregikk, men det var først høsten 2021 hun ble mer engasjert og slappet mer av ifh til motforestllingene. Hun som meg, hadde vært gjennom en prosess som følge av alle samtalene om temaet. Blant annet var en viktig faktor for henne at hun virkelig måtte tro på at jeg ville ha det greit når hun dro på hotell for å ha sex med en annen. Hun overtok snart profilen jeg hadde opprettet og startet opp med aktive søk.

Når hun overtar står jeg plutselig litt på utsiden av det som skjer, siden det naturlig nok er min kone som må ta seg av alle henvendelsene. Jeg følger med og kjenner på mange ulike følelser i ukene og månedene som følger. En stor kraft som kjenner opphisselsen med tanken på det hun skal begi seg ut på, og en like stor kraft i form av en frykt for alt som kan gå galt. Tanken på å miste et bra ekteskap og en flott partner, venn og elskerinne, er sterke saker.

Det ble følelsesmessig intenst når jeg betraktet henne der hun satt og skrev med de ulike mennene om sex og seksualitet. Med menn som bare har lyst til å føre henne til sengs og boltre seg. Noe hun både ønsket selv og så frem til med den rette. Mennene hun kommuniserte med var varierte i både kropp, personlighet, og kunne friste med alt fra det normale til det helt store. Det varierte fra superkropper og superstort bokser-innhold til det normale. Det ble ganske klart at det måtte kjøreregler til, og det ble også klart at jeg måtte ha en finger med i silingen for å beholde en viss trygghet.

Min kone søker en partner som også kan være litt flørtete og en hyggelig samtalepartner mellom orgasmene. En som har med seg den lille x-faktoren og litt spenning. Hun er altså ikke kun ute etter en runde, men mer en helkveld med elskov, latter og deilig variasjon fra det hjemlige. Kun hun og en mann. Hun tenner på stort redskap, men avtennes dersom personligheten ikke er like attraktiv. Personligheten er derfor viktigere.

Hvordan finne ut om dette er en riktig ting å gjøre i et ekteskap? For meg og min kone har det vært en prosess der mange følelser og problemstillinger har blitt sortert over tid, og der trygghet og tillit rundt temaet har fått vokse. Mange samtaler – MANGE, har det vært. Ikke minst har det vært viktig å finne ut hva slags preferanser og «regler» som skal gjelde. Det var flere regler før, nå har jeg gitt henne mer frihet fordi jeg også slapper mer av ifh til å la henne være mer selvstendig. Dette er et «vesen» som lever og utvikler seg, hele tiden, på godt og vondt.

Skrittvis tilnærming er sikkert en god ide, og hva som er riktig for «dere» er et spørsmål bare dere kan svare på. Uansett, sørg for å ha fokus på hverandre hele tiden, følg med på den andres følelser. Det er viktig å ha klart for seg hva slags partner man søker til henne, og hvilke preferanser som skal gjelde. Det er også utrolig mange tullinger ute på denne galeien, vær varsom, vær kresen er mitt råd!!

Når jeg skrev denne historien, kom jeg til å huske en følelse jeg hadde da hun ble aktiv, startet søk etter en sexpartner, og kommuniserte med de ulike profilene. Det var en prosess som jo varte og rakk uten at det ble en match som ledet til kjemitreff og erotiske eventyr. Men jeg husker så godt hva mitt eget følelsesliv måtte gjennomgå, alle de interne stridighetene og refleksjonene jeg måtte gjøre for at jeg virkelig og uforbeholdent kunne la det skje. Jeg husker jeg kalte den første perioden som gikk over noen måneder for «tørrtrening».

Alle meldingene og den intime kommunikasjonen ble en slags simulering av noe som skulle komme, og ble en slags test på om jeg faktisk var klar for å skyve min kone inn i armene til en annen mann. Kjøre henne til et hotell, sitte på rommet og se henne glattbarbere seg, kle seg sexy, nippe til litt et glass, og se henne gjøre klar sengen der hun om kort tid ville ha rå sex med en annen enn meg, før jeg måtte forlate henne, møte en vilt fremmed i hotell-lobbyen for å gi ham romkortet (man kommer jo ofte ikke opp uten kortet, dessuten viktig å se hvem han er).

Å tenke tanken som fantasi er en ting, å tenke tanken når hun kommuniserer på et datingsted en annen ting og litt mer realistisk, men å sitte på rommet minutter før det faktisk skal skje med den første mannen, bringer frem følelser du kanskje ikke visste at du hadde langt der inne. Det var sterke saker for min del.

På utsiden av hotellet, på vei til parkeringsplassen, i bilen, på vei hjem – tankene kretser om kun en ting, det som skjer akkurat nå, på rommet jeg akkurat forlot. 30 minutter etter at jeg forlot henne vet jeg at hun og en fremmed er i full sving. De første orgasmene er med stor sannsynlighet unnfanget.

Ikke lenge etter dukker de første bildene opp, så en liten filmsnutt. Flere bilder. Min egen kone som begjærer og nyter sex med en annen. Samlivet blir aldri det samme. Det umulige spørsmålet man må svare på som mann tidlig i denne prosessen er; vil jeg kunne takle dette dersom vi realiserer denne fantasien 🙂

Jeg vil legge til en liten ting. På et eller annet tidspunkt i min egen prosess i dette og lenge før hun gikk inn i dette, var min hypotese at slike eventyr ville kunne berike vårt eget samliv ytterligere, skape en spenning og nerve til fordel for oss begge. Det har det helt klart gjort er oppsummeringen i dag. Samtidig er det utrolig vanskelig å finne en god match på sexdatingsider, så det går fryktelig mye tid til å skrive uten at det gjenspeiles i faktiske kjemitreff. Den erotiske raten er fryktelig lav i forhold til antall meldinger. Men det har noe med personlige preferanser og tenningsmønster å gjøre, og det er selvsagt ulikt fra person til person.

Avslutningsvis, hva dere søker er vel del av ens tenningsmønster og seksualitet. Det er viktig å være ærlig om hva hver av dere vil med dette. Total ærlighet er alfra og omega. Begge må, men særlig du som mann, må tåle å høre om hennes fantasier. De færreste menn vil like å høre at kona drømmer om at en godt utstyrt villmann tar henne til steder du aldri har gjort. Du må tenke lenger enn når fantasien realiseres en første gang. Hvordan går det med deg når hun får smaken på andre menn og uforpliktende deilig sex… går det bra med deg som for meg, kjør på.

Når katta er ute av sekken kan du ikke putte den tilbake. Dere kan avslutte leken hvis det blir vanskelig for deg, men du vil for alltid lure på om hun drømmer om og lengter etter flere erotiske eventyr. At hun likte den nye livsstilen og gjerne drar på aleneturer igjen. Har dere tillit og trygghet intakt, eller sniker det seg inn en liten tvil om hva hun driver med når hun er på aleneturer selv om dere avsluttet hotwife-livet?

Beslektede artikler

Back to top button