Guide til swinging

Diverse tips for swingers

Hygiene burde være unødvendig å nevne, men dessverre er ikke alle like flinke til å stelle seg selv nedentil.
Dersom du skulle få det for deg at du skulle overaske din kjære med en mann eller kvinne ekstra en kveld, så er det svært få ting som ødelegger kvelden like kjapt som en ikke helt ren kropp.
Det enkleste er å snakke med din medsammensvorne på forhånd, slik at slikt ikke blir ett tema, men like bra kan det være å ta en felles dusj eller ett felles bad på forhånd… dersom det er snakk om to kvinner med en mann, så vil de færreste menn ha noe imot at damene stikker en tur i dusjen alene.
Han kan jo bare sitte å fantasere alene så lenge han….

Når du er en av tre så husk at det er flere å ta hensyn til. Det er ikke din oppgave å sørge for at alle får sin livs opplevelse, det må dere gjøre i felleskap, men ta hensyn og ikke vær egoistisk.
En tommelfinger regel er allikevel at dersom du ønsker å få muligheten til å gjøre det igjen… så sørg for at partneren din virkelig nyter det.

Dersom du «roter» deg inn i en trekant, så vær klar over at selv om du overhodet ikke har noen interesse av å ha sex med noen av ditt eget kjønn, så må du være forberedt på en smule kroppskontakt, om det så bare er en hånd mot rygg, eller en hofte som berører en annen hofte.
Det dummeste (og den kjappeste måten å drepe en stemning på) er å rykke unna som om du brant deg, eller få panikk.

Sikker sex bør være en selvfølge og kondomer er fortsatt den eneste måten å sikre seg mot forskjellige sykdommer du garantert ikke vil ha.
Sørg for å ha nok liggende… det er tross alt bedre med ti for mye enn en for lite.

Sex skal ikke bare være sex for nytelsens skyld. Det er også viktig med en viss porsjon humor. Spesielt dersom alle tre deltagerne er ferske i «gamet» kan det oppstå en litt trykket stemning. Litt humor og latter løsner opp og gjør alt så meget enklere.

Ett eller to glass vin kan øke stemningen (og lysten) en eller to flasker vin ødelegger evnen.

Helt til slutt nevner vi at noen ganger kan fantasien være bedre enn virkeligheten. Å sette den ut i virkeligheten kan alltid bli en nedtur, uansett hva du gjør, så er det ingen mulighet til å gardere seg 100% mot at det hele ender opp som en fiasko.

Beslektede artikler

Back to top button