For nybegynnere

Det første møtet

Denne artikkelen retter seg mot de som swinger privat, dvs. de som finner partnere over Internett eller i klassiske kontaktannonser.
Når det gjelder swingersklubber er settingen helt annerledes og vi har skrevet en egen artikkel om det emnet.
Første gangen du og din partner treffer et par dere har hatt kontakt med på telefon eller e-post, er helt klart et nervepirrende øyeblikk.

Det er noen enkle kjøreregler man bør følge. Kall det folkeskikk for swingers.

1: Kom presis.

2: Vær nydusjet/nybarbert og pent kledd.

3: Vær i godt humør.

4: Vær høflig.

5: Del oppmerksomheten mellom de dere treffer, ikke fokuser på en av dem. Husk at de antageligvis er der som et par.

6: Hold innbyrdes samtale til et minimum, styr samtalen slik at alle kan delta.

7: Dersom dere på et eller annet tidspunkt innser at dette ikke er noe for dere, si det på en høflig måte og takk for dere.
Det er viktig å gi klar beskjed, slik at de andre ikke sitter igjen og lurer på når dere skal treffes igjen neste gang, men gjør det på en måte som ikke sårer noen.

Det er langt fra sikkert at de første dere treffer er de rette for dere, men litt positiv oppførsel har aldri skadet noen.

Etter det første møtet er det greit å bruke litt tid på å snakke sammen med partneren om hvordan dere oppfattet de dere traff.
Ønsker dere å treffe dem igjen?
Om så, hold kontakten, kanskje et «kaffe treff» til, eller en middag?
Om ikke, gi vennlig og høflig beskjed om at dere dessverre følte at kjemien ikke helt matchet, eller hva nå grunnen var.
Vær uansett høflig og vennlig, du vet aldri når dere kan komme til å treffe de samme menneskene igjen i en helt annen setting og ingen ønsker vel egentlig å bli husket som «de tullingene»?

Beslektede artikler

Back to top button