Ukategorisert

Checkmate – New York

(http://checkmatenyc.com/home.html)
Denne klubben ba faktisk om bilder av oss når vi forsøkte å melde oss på.
Dette er også den eneste swingersklubben i vi har funnet i NY hvor adressen står opplyst på nettsiden. (her er det på sin plass å nevne at nettsiden deres er virkelig elendig)
Checkmate er forøvrig en av klubbene som har eksistert lengst i New York.

Vi ble tatt i mot av to svært hyggelige kvinner og ønsket velkommen, på tross av at de vissnok aldri hadde mottatt noen av de bildene vi hadde sendt.
Ingen omvisning i lokalet, men det var det for så vidt heller ikke behov for, dette er en klassisk swingersklubb med et lite dansegulv, noen sittegrupper hvor man kan sosialisere og bli kjent med andre gjester, en liten bar og en egen avdelig med senger.

Her hadde de også garderobeskap (men ingen dusjer) og skapene bevoktes av en mann som sørger for å låse opp og igjen skapet ditt ved behov.
Samme mann forsyner alle kvinnene med en badekåpe og mennene med et lendeklede med borrelås.
Iført dette antrekket beveget man seg så rundt i klubben.
Lekerommene besto av noen få rom med king size madrasser og et par rom med dør som kunne lukkes, men ingenting avansert, ingen bondage avdeling, sexhusker eller den slags ting.
På den positive siden kan vi ta med at kondomer var lett tilgjengelig overalt og hele klubben virket ren og ryddig.

Baren var liten og flyttbar, bak den sto en ikke alt for hyggelig fyr som tydeligvis jobbet for tipsen han fikk, som naturlig nok var ganske begrenset siden alle gikk i badekåper/lendekleder.
Etter å ha funnet frem et 20$ seddel til ham, ble han langt hyggeligere.
Her var det også dårlig med blandevann, det gikk hovedsaklig i appelsinjuice og cola, men champagnen ble i hvert fall servert i ordentlige glass.
Også her var det noe mat som sto i blekkfat tilgjengelig, men akkurat som på Caligula fraråder vi å benytte seg av den.

Klubben var betydelig mindre enn fks. Caligula, på lørdagen vi besøkte klubben var det drøy 20 par tilstede, vil tippe at noe særlig mer enn 30-35 par vil bli trangt.
Vi ble fortalt at fredagen før, hadde det vært tre par og en mengde single menn. (single menn hadde ikke adgang lørdag)
Klubben sorterte åpenbart klientellet, her var det ingen overvektige eller eldre gjester, hovedtyngden av gjestene lå rundt 35 år.

Plasseringen er glimrende om man bor opp mot central park, det er aldri vrient å få tak i en taxi i denne delen av byen.

Beslektede artikler

Back to top button