Annet

Å kysse eller ikke kysse?

En av de vanligste reglene som par har, som man garantert kommer til å møte på, på et eller annet tidspunkt dersom man beveger seg rundt i swingersmiljøet er: Alt er lov, men ikke kysse på munnen.

Hvorfor er det slik?

Av alle de reglene som må kunne regnes som «vanlig» hos swingers, så er dette definitivt den mest kontroversielle og den det er mest delte meninger om.
Mange har denne regelen og enda flere har hatt denne regelen, men på et eller annet tidspunkt fjernet den.
Noen har aldri hatt den og har aldri forstått hva som er poenget med den regelen.
For noen er det et klart «nei» å leke med de som har den regelen.

Noen har denne reglene mest fordi de har en formening om at «alle andre har den» uten å egentlig ha gjort en egen vurdering med partneren.

Så hvor kommer den fra?
Hvorfor er den såpass vanlig som den er?
Vel, regelen skriver seg fra prostitusjonsmiljøet, hvor de som jobbet noen ganger følte behov for å ha en ting som ikke kunne kjøpes, en ting som de beholdt selv.
De ga alt av seg selv og sin egen intimitet og for noen var det en måte å beholde noe av seg selv.
Når denne trenden oppsto er uklart, men vi vet når den dukket opp i swingersmiljøet.

Det var i 1990 og det ble i løpet av få år en ganske så utbredt regel som spredte seg i swingersmiljøet over hele verden i løpet av rekordtid.
Selv om regelen var kjent fra prostitusjonsmiljøet var det først med Julia Roberts scene hvor hun er lent over Richard Gere sin bare overkropp, hvor han spør «hva tilbyr du» og hun svarer «alt, men ingen kyssing» denne regelen ble kjent for folk flest.
Denne ene scenen har hatt en enorm betydning på swingersmiljøet som nok ingen ville trodd på forhånd.

Det er naturligvis ingen sammenheng mellom prostitusjon og swinging, det er det knapt noen som tror.
Men i begge miljøene er det kanskje mer vanlig enn man skulle tro å føle et behov for å beholde noe som er «sitt» og som man ikke deler med andre enn den man elsker.
Sex er sex og kjærlighet… er noe annet.
Alle som swinger vet det, dersom man ikke vil, kan eller ønsker å skille de to, så kan man ikke swinge, så enkelt er det.
Noen ting, som å holde en annen i hånden, ligge tett inntil når man sovner eller stryke over håret når man ser på TV sammen, er ting som de fleste knytter opp mot kjærlighet og sex.
Og for mange gjelder det også å kysse.

Så kommer vi til det som for mange er utfordringen.
For de fleste er ikke det å holde rundt en tilfeldig sexpartner når man sovner et tema, ei heller holde i hånden når man er ute & går.
Men når det kommer til kyssing, så er det mer enn bare å vise kjærlighet, det er for mange en viktig del av tenningsmønsteret.
Det er en ting man blir tent og kåt av.
Et deilig kyss er noe som er knyttet til kjærlighet med det er også  noe som for veldig mange er knyttet til sex og lyst.
Om man går tilbake til opphavet, de prostituerte, var det jo ikke noe stort tap å ikke kysse, å bli kåt var jo sjelden et mål for den prostituerte.
For swingers stiller saken seg litt annerledes, der er jo det å selv bli kåt samt å gjøre «den tilfeldige sexpartneren» kåt, viktige elementer for en deilig opplevelse.
Der har du årsaken til at det å leke med de som ikke vil kysse, for noen er et klart «nei»

Vi skal ikke verken anbefale eller fraråde hvilken regler du og din partner skal ha, det er noe som helt og holdent opp til dere.
Men nå vet dere i hvert fall hvor denne regelen kommer fra og hvorfor den er såpas vanlig.
Så lar vi det være helt og holdent opp til dere hvilken regler dere ønsker å ha.

Beslektede artikler

Back to top button